Κρήτη

Οδηγός των ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου βρήκε και παρέδωσε γεμάτο πορτοφόλι στο Γυμνάσιο

Οδηγός των ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου βρήκε και παρέδωσε γεμάτο πορτοφόλι στο Γυμνάσιο

A-
A+
18/05/2018 | 12:58

Με μια αξιέπαινη πράξη από ένα οδηγό των ΚΤΕΛ ξεκινά η Παρασκευή, ο οποίος νωρίτερα το πρωί εντόπισε στο λεωφορείο το οποίο οδηγούσε ένα πορτοφόλι που είχε μέσα χρήματα και χωρίς να το σκεφτεί το παρέδωσε στο Γυμνάσιο του Κουτσουρά.

Ο οδηγός επέστρεφε από τον Γούδουρα μεταφέροντας Γερμανούς μαθητές που αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στην περιοχή σε πρόγραμμα ανταλλαγής με το Γυμνάσιο Κουτσουρά, θεώρησε πως το πορτοφόλι πιθανότατα ανήκε σε κάποιο από τους μαθητές, και χωρίς σκέψη το παρέδωσε στην διευθύντρια του σχολείου κα Kωστάκη.

Η ίδια όπως ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι προς το παρόν είναι στη διαδικασία αναζήτησης του κατόχου του πορτοφολιού, αφού περιμένει να ενημερωθούν πρώτα όλοι οι Γερμανοί μαθητές για να φανεί αν κάποιος το έχασε, και μέχρι τότε δεν θα ανοίξει το πορτοφόλι για να δει το περιεχόμενό του και αν έχει κάποια προσωπικά στοιχεία που θα φανερώνουν τον κάτοχό του, χωρίς να αποκλείεται να ανήκει και σε κάποιον άλλο.

Την είδηση μας μετέφερε πατέρας μαθητή από τον Κουτσουρά, ο οποίος θέλησε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον οδηγό του λεωφορείου «για μια πράξη που σπανίζει στις μέρες μας», αλλά και στην Διεύθυνση των ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου για τον υπάλληλο και οδηγό τους.

radiolasithi

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.