Κρήτη

Οι διαρρήκτες δεν άντεξαν την πίεση και άφησαν το όπλο του υποστράτηγου σε χωράφι!

Οι διαρρήκτες δεν άντεξαν την πίεση και άφησαν το όπλο του υποστράτηγου σε χωράφι!

Ξεφορτώθηκαν το όπλο σε χωράφι στο Μαλεβίζι και στη συνέχεια ενημέρωσαν τις αρχές...

A-
A+
21/03/2018 | 9:01

Πριν από δύο ημέρες, θρασύτατοι διαρρήκτες στο Ηράκλειο έβαλαν στο στόχαστρο το σπίτι συνταξιούχου απόστρατου αξιωματικού, με βαθμό υποστράτηγου.

Ο υποστράτηγος που πρόσφατα αποστρατεύτηκε και υπηρέτησε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην Κρήτη έπεσε θύμα κλοπής όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και έκλεψαν χρηματοκιβώτιο από το υπνοδωμάτιο του μέσα στο οποίο βρισκόταν φυλαγμένο το όπλο του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είχαν στη διάθεσή τους πληροφορίες τις οποίες αξιοποίησαν καταλλήλως ενώ ασκήθηκαν και… πιέσεις σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Υπό την πίεση να βρεθούν με το όπλο στο χέρι , οι διαρρήκτες που είχαν αφαιρέσει πριν λίγες μέρες το όπλο που ήταν φυλαγμένο σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι απόστρατου υποστράτηγου της ΕΛΑΣ ,αποφάσισαν να το ξεφορτωθούν και να ενημερώσουν την αστυνομία για το μέρος όπου το άφησαν.

Οι άγνωστοι ξεφορτώθηκαν το όπλο σε χωράφι στο Μαλεβίζι και στη συνέχεια ενημέρωσαν τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο…

 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.