Διάφορα Σπορ

Οι τρεις γενιές των βρακοφόρων και …αυτοκινήτων!

Οι τρεις γενιές των βρακοφόρων και …αυτοκινήτων!

A-
A+
29/10/2017 | 19:10

Σαράντατρείς (43) συνολικά «καλλονές» οι οποίες παρά τα χρόνια τους διατηρούνται σε άψογη εμφανισιακή αλλά και τεχνολογική κατάσταση συμμετείχαν στην 13η κλασσική ανάβαση Ομαλού την οποία διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Χανίων.

Τα 29 αυτοκίνητα  χρονολογούνται απο το 1950 έως το 1986 αλλά και 14 μοτοσικλέτες από το 1940 έως και το 1983 . Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Δικαστηρίων, στα Χανιά από τον δήμαρχο κ. Τάσο Βάμβουκα. Τα αυτοκίνητα ακολούθησαν την διαδρομή Χανιά -Βαμβακόπουλο – Αλικιανός- Λάκκοι- Ομαλό ενώ στο φακό του apopsilive.gr «έπεσαν» κατά την στάση τους στους Λάκκους από όπου και οι φωτογραφίες .

Κατά την στάση μας στους Λάκκους εντύπωση μας έκανε το μνημείο με τους τρεις Κρητικούς όπου σταμάτησαν και τα αυτοκίνητα. Σε ερώτηση μας τις συμβολίζει το μνημείο με  τους τρεις Κρητικούς , ο ένας πάνω στον άλλο , ο παπάς τους χωριού μας είπε ότι πρόκειται για τις τρεις γενιές των Λακιωτών που συμμετείχαν στις Κρητικές επαναστάσεις …Οπως και τις γενιές των αυτοκινήτων που παίρνουν μέρος στον αγώνα εντελώς συμπτωματικά,  απαντήσαμε εμείς

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.