Κρήτη

Πρόσωπο υπεράνω υποψίας ο … ακροβάτης διαρρήκτης !

Πρόσωπο υπεράνω υποψίας ο … ακροβάτης διαρρήκτης !

Επέλεγε διαμερίσματα από δεύτερο όροφο και πάνω γιατί του ... άρεσαν τα δύσκολα

A-
A+
14/02/2018 | 10:04

Μέχρι και τον τρίτο όροφο πολυκατοικιών σκαρφάλωνε για να «μπουκάρει» σε διαμερίσματα στο Ηράκλειο ένας νεαρός Ηρακλειώτης με ακροβατικές ικανότητες, ο οποίος κατηγορείται από την Αστυνομία για αρκετές διαρρήξεις οικιών (δέκα αναφέρουν πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ).

Άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο συγκεκριμένος νεαρός, αν και θα μπορούσε να επιλέξει «ευκολότερους» στόχους, όπως ισόγεια ή πρώτου ορόφου κατοικίες, εκείνος φαίνεται πως του άρεσαν τα δύσκολα, επιλέγοντας σχεδόν πάντα σπίτια από το δεύτερο όροφο και πάνω σε πολυκατοικίες.

Η πρακτική που ακολουθούσε ήταν, όπως αναφέρουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., συγκεκριμένη. Επέλεγε περιοχές
και πολυκατοικίες στις οποίες θεωρούσε ότι θα μπορούσε να βρει χρήματα, κοσμήματα και υπολογιστές και έβαζε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Το εντυπωσιακό είναι ότι από την έρευνα της Αστυνομίας δεν φαίνεται ο ίδιος να χρησιμοποιούσε σκοινιά ή άλλα εξαρτήματα που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν στην… αναρρίχηση.

Μάλιστα, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση πώς αυτός ο νεαρός κατάφερνε να φτάσει ακόμα και στα πιο… δυσπρόσιτα διαμερίσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Ηρακλειώτης συλλαμβάνεται για πρώτη φορά και φέρεται να είχε βάλει χθες το πρωί στο μάτι ένα σπίτι στην περιοχή της Θερίσου, στο εσωτερικό του οποίου όμως δεν μπόρεσε να εισέλθει.
Ο νεαρός συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ από την έρευνα προέκυψε η συμμετοχή του- σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία- σε αρκετές διαρρήξεις.

Από τα εντυπωσιακά στοιχεία της υπόθεσης, εκτός τον τρόπο δράσης του, είναι και το γεγονός ότι ο νεαρός που κατηγορείται για τις δέκα διαρρήξεις είναι από γνωστή και εύπορη οικογένεια του Ηρακλείου !

εφημερίδα Πατρίς

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.