Κρήτη

Σε απολογία ο καθηγητής που χαστούκισε τον μαθητή

Σε απολογία ο καθηγητής που χαστούκισε τον μαθητή

A-
A+
17/03/2018 | 10:47

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο εκπαιδευτικός χαστούκισε έναν εννιάχρονο μαθητή σε σχολείο της Σητείας κατά την διάρκεια διαγωνίσματος.

Το συμβάν έλαβε χώρα την Τετάρτη. Κατατέθηκε καταγγελία από την οικογένεια του παιδιού και ακολουθήθηκαν άμεσα οι νόμιμες διαδικασίες από το σχολείο και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λασιθίου.
Αξίζει να αναφερθεί ότι την καταγγελία συνυπέγραψε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου ενώ το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη αγανάκτηση γενικότερα γονέων αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο εκπαιδευτικός αναμένεται να απομακρυνθεί από τα σχολεία της Σητείας και θα κληθεί σε απολογία.

Πηγή

anatolh.com

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.