Ελλάδα

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Η επέμβαση κρίθηκε αναγκαία για να αντιμετωπιστούν επιπλοκές που είχαν εμφανιστεί στο γόνατο.

A-
A+
19/06/2017 | 20:11

Στο νοσοκομείο μπήκε και πάλι η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς παρουσιάστηκαν κάποιες μετεγχειρητικές επιπλοκές στο γόνατό της.

Η κυρία Μπακογιάννη επιβάρυνε πολύ το γόνατό της, ιδιαίτερα τις ημέρες της κηδείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν αναγκαία την εγχείρηση η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, σήμερα Δευτέρα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

Η κυρία Μπακογιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί χειρουργική επιπλοκή που της είχε παρουσιαστεί στο γόνατο, ως απόρροια επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί προ διμήνου σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Την επέμβαση πραγματοποίησε η ομάδα της Ορθοπεδικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, με επικεφαλής τον κύριο Διονύση Χίσσα.

 

Πηγή: zarpanews.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.