Κρήτη

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού οι αρτοποιοί του Ηρακλείου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού οι αρτοποιοί του Ηρακλείου

Αυτοί είναι οι Ηρακλειώτες αρτοποιοί που διαγωνίζονται.

A-
A+
25/02/2018 | 11:11

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η Ομάδα Αρτοποιών του Νομού Ηρακλείου, η οποία θα διαγωνιστεί στον 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού που διεξάγεται από σήμερα έως και τη Δευτέρα στους χώρους της ΔΕΘ-HELΕXPO, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA.

Ομάδες αρτοποιών από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας παραδοσιακές ξεχασμένες συνταγές προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί ο γευστικός πλούτος κάθε περιοχής.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στην παρασκευή ψωμιού, σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις πρωινού και σε εικαστικά καλλιτεχνήματα με ζυμάρι.

Στην Ομάδα του Ηρακλείου συμμετέχουν οι αρτοποιοί, Σπύρος Ρυσσάκης, Γιώργος Γκρέκας,  Βασίλης Καμαράτος και Ελευθερία Ρουσιάκη.

Να σημειωθεί ότι η Ομάδα  Αρτοποιών του Ηρακλείου, με άλλη σύνθεση, είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο αντίστοιχο 2ο Πρωτάθλημα Ψωμιού που είχε διεξαχθεί στους ίδιους χώρους πριν από δύο χρόνια και αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, παρουσιάζοντας τα κρητικά αρτοσκευάσματα σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.