Κρήτη

Στον 74χρονο Γιώργο Μπαλτζάκη ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Καλλιθέα

Στον 74χρονο Γιώργο Μπαλτζάκη ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Καλλιθέα

Οι συγγενείς αναγνώρισαν το πτώμα του άτυχου άνδρα...

A-
A+
14/08/2018 | 13:43

Σήμερα, δυόμιση μήνες μετά, η υπόθεση της εξαφάνισης του 74χρονου Γιώργου Μπαλτζάκη κλείνει με τον πλέον τραγικό τρόπο παρά τις ελπίδες που έτρεφαν οι συγγενείς του, οι οποίοι πλέον καλούνται να σηκώσουν ένα άλλο σταυρό μαρτυρίου, αυτόν του αποχαιρετισμού μία για πάντα του αγαπημένου της ανθρώπου.

Το πτώμα του άνδρα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 30 Μαΐου, αν και εντοπίστηκε σε αρκετά προχωρημένη σήψη σε ρέμα στην περιοχή της Καλλιθέας Ηρακλειου, αναγνωρίστηκε από τα συγγενικά του πρόσωπα τα οποία πήγαν στο νεκροτομείο για να περάσουν από αυτή τη δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία.

Στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκονται συγγενικά του πρόσωπα.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα όμως με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος  να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος Γιώργος Μπαλτζάκης έφυγε από το σπίτι του στις 30 Μαΐου προκειμένου – όπως ανέφερε στην οικογένειά του – να κάνει μία βόλτα.

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.