Ελλάδα

Συνέλαβε η αστυνομία επίδοξο διαρρήκτη

Συνέλαβε η αστυνομία επίδοξο διαρρήκτη

Μετά από αρκετές κλοπές σε Καμίνια, Δειλινά αλλά και Μασταμπά ο διαρρήκτης συνελήφθη

A-
A+
14/06/2018 | 17:40

Σαραντάχρονος Ρομά που είχε αδυναμία στις ηλεκτρικές συσκευές και τα κοσμήματα έχοντας στην κατοχή του 12 διαρρήξεις τον τελευταίο χρόνο συνελήφθη από την αστυνομία.

Με αφετηρία την Αγία Τριάδα όπου διέμενε, και με ακτίνα λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι του, πάντα μπαίνοντας από το παράθυρο έκανε διαρρήξεις στην περιοχή του, στα Καμίνια και τα Δειλινά, ενώ μετέπειτα επισκέφτηκε και τον Μασταμπά.
Πάντως «ανεμομαζώματα… διαβολοσκορπίσματα», που λέει κι ο λαός, αφού στην κατοχή του οι άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου δεν βρήκαν παρά ελάχιστα πράγματα, όπως ένα laptop, ένα tablet και λίγα κοσμήματα, αφού προφανώς ο διαρρήκτης φρόντιζε να πουλάει τη λεία του σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τις διαρρήξεις του!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.