Κρήτη

Τα Χανιά στην έκθεση της Στουτγάρδης

Τα Χανιά στην έκθεση της Στουτγάρδης

Θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 21 Ιανουαρίου.

A-
A+
06/01/2017 | 19:09

Αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων θα επισκεφθεί την τουριστική Έκθεση της Στουτγάρδης που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 21 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί ότι από το 2014 έχει αρχίσει μία σειρά επαφών μεταξύ της Περιφέρειας του CALW της Γερμανίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με σκοπό την διερεύνηση της δυνατότητας ανάπτυξης επενδυτικών πρωτοβουλιών. Η περιοχή αυτή είναι από τις πλέον αναπτυγμένες και πλούσιες της Ευρώπης, ανήκει στο Ομόσπονδο Κρατίδιο της Βάδης –Βυρτεμβέργης με πρωτεύουσα την Στουτγάρδη.

Πρώτος στόχος στον τομέα του τουρισμού της Περιφέρειας έχει τεθεί η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Στουτγάρδης με τα Χανιά. Κατά την Περιφερειακή Ενότητα από την  επίσκεψη τον Αύγουστο στα Χανιά του Γερμανού Περιφερειάρχη διαπιστώθηκε ότι ο στόχος αυτός είναι πολύ κοντά προς υλοποίηση.

Η Περιφερειακή Ενότητα έκρινε σημαντική την ενίσχυση του όλου εγχειρήματος γι’ αυτό ενέταξε στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του 2017 τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην Τουριστική Έκθεση της Στουτγάρδης CMT 2017 . Όμως η συμμετοχή στην έκθεση αυτή δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της μη συμμετοχής του ΕΟΤ. Γι΄ αυτό θα επισκεφθεί την έκθεση αντιπροσωπεία από τη Περιφερειακή Ενότητα.

Πηγή: TornosNews.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.