Αγροτικά

Τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκομίας στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς

Τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκομίας στη Γεωργική Σχολή Μεσαράς

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε τριάντα (30) μελισσοκόμους, κατόχους  μελισσοκομικού βιβλιαρίου.

A-
A+
09/06/2018 | 13:53

Τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκόμων, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 1.3 «Εκπαιδεύσεις Μελισσοκόμων» για το έτος 2018, με σκοπό τη βελτίωση της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας στη χώρα μας, διοργανώνει το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Π.Γ.Σ. Μεσσαράς στον Αμπελούζο.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει τρείς θεματικές ενότητες : α) Αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείου , β) Μελισσοκομικά φυτά , γ)Τυποποίηση – Εμπορία – Προώθηση – Σήμανση των Μελισσοκομικών προϊόντων.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε τριάντα (30) μελισσοκόμους, κατόχους  μελισσοκομικού βιβλιαρίου, είναι συνολικής διάρκειας 15 ωρών και θα πραγματοποιηθεί από τις 13 Ιουνίου  ως στις  15  Ιουνίου 2018 (έναρξη 16.00 μ.μ. λήξη 21.00 μ.μ.), στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Γεωργικού Σχολείου Μεσσαράς.

Εισηγήτρια  είναι η κ. Βασαρμιδάκη Δέσποινα Γεωπόνος.

Η επιλογή των εκπαιδευομένων θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας, κατόπιν υποβολής αίτησής τους προς το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Π.Γ.Σ.Μεσσαράς και την προσκόμιση θεωρημένου μελισσοκομικού βιβλιαρίου ή φωτοαντίγραφο αυτού. Μελισσοκόμοι μη κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου, δύναται να παραστούν στην εκπαίδευση, σε περίπτωση που οι θέσεις δεν συμπληρωθούν από υποψήφιους  κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 28920-31500 και 28920-31259.

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.