Κρήτη

TUI Cruises: Κρουαζιερόπλοια στα Χανιά αντι για Κωνσταντινούπολη

TUI Cruises: Κρουαζιερόπλοια στα Χανιά αντι για Κωνσταντινούπολη

Aκυρώνονται οι προσεγγίσεις των κρουαζιερόπλοιων της TUI Cruises στην Κωνσταντινούπολη.

A-
A+
07/01/2017 | 12:38

Aκυρώνονται οι προσεγγίσεις των κρουαζιερόπλοιων της TUI Cruises στην Κωνσταντινούπολη αυτή την άνοιξη, ενώ διατηρούνται οι προγραμματισμένες εκκινήσεις προγραμμάτων το φθινόπωρο του 2017.

Αττάλεια, Μαρμαρίδα και Κουσάντασι θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Η εταιρία έχει ήδη ακυρώσει, από τον Δεκέμβριο, τα προγράμματα της άνοιξης για Κωνσταντινούπολη αντικαθιστώντας τα με διανυκτέρευση στον Πειραιά και στάση στα Χανιά.

Αττάλεια, Μαρμαδία και Κουσάντασι παραμένουν ως έχουν, προς το παρόν, εφόσον η κατάσταση στα τουρκικά παράλια και στα τουριστικά θέρετρα παραμένει ήρεμη, εξηγεί η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

Για την περίοδο από τον Απρίλιο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2018, συνολικά 28 ταξίδια του Mein Schiff 1, 3, 4 και 5 θα πραγματοποιηθούν με εκκίνηση την Αττάλεια.

Πηγή: Tornosnews.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.