Υγεία

Χωρίς κλιματισμό η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Χωρίς κλιματισμό η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

A-
A+
09/06/2018 | 13:55

Υπό συνθήκες που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα λειτουργεί η μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, αφού παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ο κλιματισμός βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και γυναίκες που έχουν γεννήσει ή περιμένουν τον τοκετό βιώνουν πρωτόγονες συνθήκες, καθώς η κατάσταση που επικρατεί είναι αφόρητη την ίδια ώρα που το θερμόμετρο χτυπάει «κόκκινο».

Δεδομένο είναι πως πρέπει να υπάρχουν γρήγορα αντανακλαστικά και άμεση μέριμνα, ειδικά σε περιπτώσεις που αφορούν την ανακούφιση των ασθενών και στη συγκεκριμένη περίπτωση των γυναικών που έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί από τη διαδικασία ενός τοκετού και φυσικά του προσωπικού που εργάζεται σε συνθήκες ασφυξίας.

goodnet

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.