Νότια Κρήτη

31 βραβεία Φιλίας στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού στο Μακρύ Γιαλό

31 βραβεία Φιλίας στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού στο Μακρύ Γιαλό

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την υποστήριξη συλλόγων, ξενοδοχείων και καταστημάτων της περιοχής.

A-
A+
11/09/2017 | 16:39

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Τουρισμού που διοργανώνει ο Δήμος Ιεράπετρας και η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού.

Στο γραφικό λιμανάκι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έγινε μια εκδήλωση με έντομο παραδοσιακό χρώμα στη διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν 31 Βραβεία Φιλίας σε επισκέπτες που επιλέγουν επί σειρά ετών την ευρύτερη περιοχή του Μακρύ Γιαλού για τις διακοπές τους.

 

Ξεχωριστό σημείο της διοργάνωσης αποτέλεσε η βράβευση ενός ανθρώπου που πρωταγωνίστησε στην ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή, του κ. Πάρη Μαυρέλη. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη του προσφορά στον τομέα του τουρισμού, ο Δήμος Ιεράπετρας τίμησε τον κ. Μαυρέλη κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης αφιερωμένης στον τουρισμό στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού και τους αρμοδίους Αντιδημάρχους, κ. Αργύρη Πανταζή, Αντιδήμαρχο Τοπικών Κοινοτήτων, Πρωτογενή Τομέα & Τουρισμού και κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού με την υποστήριξη συλλόγων, ξενοδοχείων και καταστημάτων της περιοχής.

Τη διοργάνωση υποστήριξαν με τις προσφορές τους το κρητικό συγκρότημα του Ιωσήφ Καναβάκη, το χορευτικό συγκρότημα της Σοφίας Μανδουράρη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυροχωρίου – Κουτσουρά, ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, τοπικές επιχειρήσεις, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία, συμβάλλοντας έτσι στο πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο Δήμος Ιεράπετρας και η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, θέτοντας υψηλά στις προτεραιότητές τους τον τουρισμό και τη δημιουργία των αναγκαίων υποδομών για την περαιτέρω ανάπτυξή του, ευχαρίστησαν θερμά τους χορηγούς και τους συντελεστές της διοργάνωσης.

 

Το 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας συνεχίζεται με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Σεπτεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Μύρτου και 27 Σεπτεμβρίου στην Ιεράπετρα στο φρούριο του Καλέ.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.