Νότια Κρήτη

Αντλία όχι βενζίνης αλλά… ρακής σε Βενζινάδικο των Μοιρών!

Αντλία όχι βενζίνης αλλά… ρακής σε Βενζινάδικο των Μοιρών!

A-
A+
23/01/2018 | 11:19

Στο Βενζινάδικο του Δημήτρη Ιερωνυμάκη -στην έξοδο των Μοιρών προς Ηράκλειο- οι καλοί πελάτες αφού γεμίσουν το ρεζερβουάρ του οχήματος τους με καύσιμα από τις αντλίες του Πρατηρίου, μπορούν να περάσουν  για ένα κέρασμα στα ενδότερα, όπου ο «Γερώνυμος», όπως είναι γνωστός ο Βενζινάς, θα γεμίσει τα ρακοπότηρα με ρακί από την ειδική ρακο-αντλία (!) που έχει στο γραφείο του.

Το κέρασμα αφορά μόνο μια ρακή ανά οδηγό, αφού όταν κρατάμε τιμόνι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τη χρήση αλκοόλ!

Για του λόγου το αληθές, ο φωτογραφικός φακός του apopsilive απαθανάτισε τον κ. Ιερωνυμάκη (πατέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Νίκου Γερωνυμάκη, γνωστού ως » Ιέρο») την ώρα που γέμιζε τα ποτήρια, για ένα ακόμα κέρασμα, από την… ανεξάντλητη αντλία. Εις υγείαν!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.