επικαιρότητα

Απάντηση φορέων στη Δήλωση Κοκολάκη για το Πυρηνελαιουργείο

Απάντηση φορέων στη Δήλωση Κοκολάκη για το Πυρηνελαιουργείο

Κάνουν λόγο για ντοκουμέντα και αποδείξεις που θα φέρουν ανατροπή στη νομιμότητα της επένδυσης.

A-
A+
11/01/2019 | 13:21

Μετά τη δράση ως γνωστόν ακολουθεί και η αντίδραση!

Έτσι μετά τη χθεσινή ανοικτή επιστολή-δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη ότι θα παραιτηθεί από κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και από την επένδυση του πυρηνελαιουργείου -πέλλετ που ετοιμάζει στην περιοχή Λέντα- Μιαμού αν και εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος, ήρθε σήμερα και η απάντηση από συλλογικότητες της περιοχής.

Σε επιστολή τους προς τα ΜΜΕ οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Βασιλικής, Μιαμούς- Λέντα και η Επιτροπή Κατοίκων αναφέρουν τα παρακάτω:

«Η σημερινή παρέμβαση του φερόμενου υποψηφίου Δημάρχου Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη στα τοπικά μέσα δικτύωσης, φορώντας το φωτοστέφανο του περιβαλλοντικά ευαίσθητου, του κοινωνικά ψυχόπονου, του αρχάγγελου της νομιμότητας της αδειοδότησης του Πυρηνελαιουργείου και του υπεύθυνου αυριανού Δημάρχου, θα καταρρεύσει πολύ σύντομα. Με ντοκουμέντα και αποδείξεις, με τον ίδιο στο κέντρο του κάδρου των ευθυνών. Ας κάνει λίγο υπομονή αφού και ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι θέμα χρόνου να βγουν όλα δημοσίως στο φως. Με σεβασμό στην αλήθεια την οποία πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι συνδημότες μας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν:

Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικής, Πολιτιστικός Σύλλογος Μιαμούς-Λέντα, Επιτροπή Κατοίκων

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.