Νότια Κρήτη

Απίθανη πατέντα για ασύρματο τηλέφωνο στον κ. Ζαρό!

Απίθανη πατέντα για ασύρματο τηλέφωνο στον κ. Ζαρό!

Η ιδιοκατασκευή έγινε μετά από υπόδειξη κάποιου Άγγλου πελάτη

A-
A+
12/01/2017 | 12:26

Μια πρωτοποριακή πατέντα που «αιχμαλωτίζει»  τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα  του ασύρματου σταθερού τηλεφώνου  κάνοντας το πιο αποτελεσματικό,  συναντήσαμε χτες βράδυ σε κεντρικό καφενείο του Κάτω Ζαρού κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για το έθιμο της παλαιοημερολογίτικης πρωτοχρονιάς. Με την πατέντα αυτή που λειτουργεί τώρα και χρόνια οι ιδιοκτήτες του καφενείου δεν χρειάστηκε να κάνουν άλλη σύνδεση τηλεφώνου αφού τώρα ακούνε καθαρά  και επικοινωνούν με το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού τους που βρίσκεται σε απόσταση 130 περίπου  μέτρα παραπάνω.

Η ιδιοκατασκευή έγινε μετά από υπόδειξη κάποιου Άγγλου πελάτη  , όπως φαίνεται και στη φωτογραφία , αποτελείται από ένα κουτάκι αναψυκτικών αλουμινίου όπου τοποθετείται το τηλέφωνο, ένα συλλέκτη ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από  επένδυση αλουμινίου και μια βάση με ένα λεπτό κοντάρι. Όλο αυτό το σύνολο λειτουργεί θαυμάσια και αποτελεσματικά κάνοντας τη ζωή των ιδιοκτητών του ακόμα πιο εύκολη!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.