Νότια Κρήτη

«Αποκαλύψεις» και ίντριγκα για τη λειτουργία των σφαγείων στο Δήμο Γόρτυνας(βίντεο)

«Αποκαλύψεις» και ίντριγκα για τη λειτουργία των σφαγείων στο Δήμο Γόρτυνας(βίντεο)

"Τα σφαγεία χρεώθηκαν προεκλογικά με 3 εκατ. ευρώ από τον Δήμαρχο", υποστήριξε ο κ. Κρητικόπουλος.

A-
A+
06/10/2017 | 13:17

Οι Ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει στους κόλπους της παράταξης του νυν Δημάρχου Γόρτυνας, Νίκου Σχοιναράκη, με τις ανεξαρτητοποιήσεις και τις αποχωρήσεις των στελεχών, να έχουν σπείρει διχόνοια, ίντριγκα και «πισώπλατα» μαχαιρώματα.

Την ίδια ώρα που οι δεσμοί της ομόνοιας και της αλληλεγγύης, που λειτουργούσαν ως συνεκτικός κρίκος έχουν σπάσει, μοιραία αυτό που ακολουθεί είναι οι αλληλοκατηγορίες και οι κόντρες που φτάνουν ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο.

Χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του παραιτηθέντα και αποχωρήσαντα δ.σ. Κρητικόπουλου Γιάννη, ο οποίος αποκάλυψε ότι αιτία της απαίτησης του Δημάρχου να εγκαταλείψει τη θέση που έχει στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΑΤΕΚ, της εταιρείας που διαχειρίζεται τα σφαγεία στο Ασήμι, δεν είναι οι ηθικοί λόγοι, όπως επικαλείται ο Δήμαρχος, αλλά το γεγονός ότι τα σφαγεία λειτουργούν ως προεκλογικό καθαρτήριο, απ’ όπου περνούν διάφορες παροχές και «εξυπηρετήσεις» που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα ο κ. Κρητικόπουλος αναφερόταν στην αγορά πετρελαίου για λογαριασμό των μηχανημάτων του Δήμου σε περιόδους οικονομικής στενότητας του Δήμου, όπως και σε δωρεές προς συλλόγους και φορείς για παρεμβάσεις που δεν μπορούν νόμιμα να δικαιολογηθούν.

Μάλιστα ο κ. Κρητικόπουλος κατηγόρησε ευθέως τον Δήμαρχο Γόρτυνας ότι ο ίδιος χρέωσε (σφαγείο Αγίας Βαρβάρας) και συνεχίζει να χρεώνει (σφαγείο Ασημίου) τις δημοτικές επιχειρήσεις που τα διαχειρίζονται με 3 εκατομμύρια ευρώ και πάντα λίγο διάστημα πριν από τις εκλογές ( βίντεο 0.13 και 1.14 λεπτό).

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής η απάντηση ήρθε άμεσα από τον δ.σ. Δημήτρη Αποστολάκη, ο οποίος ανταπαντώντας έριξε το «μπαλάκι» στον κ. Κρητικόπουλο λέγοντας πως μέχρι πρότινος που ήταν μέσα στην παράταξη  ψήφιζε όλες τις αποφάσεις που αφορούσαν τα σφαγεία και πως μετά την αποχώρησή του άλλαξε και η στάση του.

Ενώ και ο ίδιος ο Δήμαρχος δεν δίστασε να του επιτεθεί σε προσωπικό επίπεδο κατηγορώντάς τον ότι και ο ίδιος έσφαξε κάποια ζώα χωρίς να πληρώσει κάτι που το αρνήθηκε ο κ. Κρητικόπουλος λέγοντας ότι θα προσκομίσει σε ερχόμενο συμβούλιο το σχετικό παραστατικό.

Όλα αυτά στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, που λόγω άλλων πιο επίκαιρων θεμάτων δεν προβλήθηκε νωρίτερα!

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.