Νότια Κρήτη

Δήλωση Μανώλη Αλιφιεράκη Προέδρου Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Γεωργική Έκθεση Mεσαράς (βίντεο)

Δήλωση Μανώλη Αλιφιεράκη Προέδρου Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην Γεωργική Έκθεση Mεσαράς (βίντεο)

Το Επιμελητήριο υποστηρίζει την διοργάνωση εκθέσεων παρέχοντας τεχνογνωσία και ενημέρωση.

A-
A+
20/07/2018 | 20:30

Στα εγκαίνια της 16ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς που έγιναν στους Βώρρους παραβρέθηκαν βουλευτές, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, αιρετοί της αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και φυσικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης που έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων.
Από το κορυφαίο αυτό γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει η εφημερίδα «Άποψη του Νότου» και το ενημερωτικό -ειδησεογραφικό site «apopsilive.gr» στην κάμερα του οποίου και στη δημοσιογράφο Πόπη Πρωτογεράκη παραχώρησαν δηλώσεις αρκετοί από τους επίσημους προσκεκλημένους, αλλά και από τους διοργανωτές της φετινής Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης αναφερόμενος στη Γεωργική Έκθεση Μεσαράς σημείωσε ότι πρόκειται για έναν εδραιωμένο θεσμό στην περιοχή, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον υποστηρικτικό ρόλο του Επιμελητηρίου στην διοργάνωση εκθέσεων αλλά και στην παροχή τεχνογνωσίας μέσω της διοργάνωσης εκπαιδευτικών σεμιναρίων επιχειρηματικότητας.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο Μανώλης Αλιφιεράκης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου:

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.