Νότια Κρήτη

Δήμος Αγίου Βασιλείου: Έκλεισε τις οικονομικές εκκρεμότητες των προηγούμενων δημοτικών περιόδων

Δήμος Αγίου Βασιλείου: Έκλεισε τις οικονομικές εκκρεμότητες των προηγούμενων δημοτικών περιόδων

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου αξιοποίησε για 2η φορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

A-
A+
05/04/2018 | 10:14

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την επιχορήγηση ύψους 184.548,30 ευρώ στον Δήμο Αγίου Βασιλείου για την εξόφληση υποχρεώσεων που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής που έχουν καταστεί τελεσίδικες στο πλαίσιο του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή – Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ).
Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου αξιοποίησε για 2η φορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα προκειμένου να εξοφλήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις προηγούμενων δημοτικών περιόδων κλείνοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις εκκρεμότητες.
Η οικονομική πολιτική της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Γιάννη Ταταράκη αποδίδει καρπούς. Το σχέδιο εξυγίανσης το οποίο είχε εξαγγείλει ο Δήμαρχος από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του και αφορούσε την περιστολή δαπανών με ορθολογική και χρηστή διαχείριση, την κάλυψη λειτουργικών δαπανών και δράσεων αλλά και την εξόφληση όλων χρεών που είχαν δημιουργηθεί από προηγούμενα έτη, αποτυπώνεται τόσο στα οικονομικά δεδομένα όσο και στα έργα που υλοποιούνται σε κάθε οικισμό με πόρους του Δήμου προς όφελος των δημοτών μας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.