Νότια Κρήτη

Δημοτικό Συμβούλιο απόψε στη Φαιστό μετά την παραίτηση Νικολακάκη

Δημοτικό Συμβούλιο απόψε στη Φαιστό μετά την παραίτηση Νικολακάκη

Καταρχήν θα πρέπει να γίνει αποδοχή της παραίτησης από το Σώμα και εν συνεχεία εκλογή νέου Προέδρου.

A-
A+
14/11/2017 | 18:10

Σήμερα Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Μοιρών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της παραίτησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού Ιωάννη Νικολακάκη από το αξίωμα του.

Συγκεκριμένα θα πρέπει καταρχήν να προηγηθεί η λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη της παραίτησης του Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 64 παρ. 7 και άρθρο 54 παρ. 4 του Ν.3852/2010 από το Σώμα.

Εν συνεχεία και εφόσον το Σώμα αποδεχτεί την παραίτηση του Προέδρου θα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η αποψινή συνεδρίαση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.