Νότια Κρήτη

Δωρεάν διανομή φρούτων στα σχολεία του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Δωρεάν διανομή φρούτων στα σχολεία του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Δικαιούχοι είναι τα παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών, νηπιαγωγείων, δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων.

A-
A+
29/11/2017 | 12:06

Το τμήμα Παιδείας του δήμου Αγίου Βασιλείου συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος «Δωρεάν διανομής φρούτων στα σχολεία» και στη φετινή σχολική χρονιά προχωρά σε δεύτερη κατά σειρά διανομή.
Δικαιούχοι είναι οι οικογένειες τα παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών, νηπιαγωγείων, δημοτικών, Γυμνασίων και του Λυκείου της περιφέρειάς μας καθώς επίσης και οι εγγεγραμμένοι στις προνοιακές δομές του Δήμου.

Το τμήμα Παιδείας μετά την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ποιοτικών και ποσοτικών ελέγχων, διανέμει συνολικά 15 τόνους φρούτων (πορτοκάλια). Οι ποσότητες εξασφαλίσθηκαν κατόπιν υπογραφής σύμβασης του δήμου Αγίου Βασιλείου με αγροτικούς συνεταιρισμούς παραγωγών της Βορείου Ελλάδος.
Ενημερώνουμε ότι η παραλαβή των προϊόντων από τους κηδεμόνες των μαθητών καθώς επίσης και των εγγεγραμμένων στις προνοιακές δομές, μπορεί να γίνει την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου από 8.30 π.μ. – 2.00 μ.μ από το κτήριο Ελαιουργείου Σπηλίου (Καψαλές) όπως σημειώνει ο υπεύθυνος παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου, Αντώνης Τσουρδαλάκης, στόχος του προγράμματος είναι να προωθηθεί η υγιεινή διατροφή στους μαθητές των σχολείων μας καθώς επίσης να στηριχτούν οι οικονομικά ευπαθείς ομάδες.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.