Νότια Κρήτη

Έβαλε τις βάσεις για την Ολυμπιάδα νέων η Κέλλυ Κυδωνάκη

Έβαλε τις βάσεις για την Ολυμπιάδα νέων η Κέλλυ Κυδωνάκη

A-
A+
06/12/2017 | 11:37

Την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας το κύπελλο Ολυμπιακών κατηγοριών για το άθλημα του καράτε.

Ο παραπάνω θεσμός θεσπίστηκε για πρώτη φορά εν όψη των Ολυμπιακών αγώνων του 2020. Έτσι η ΔΟΕ (η διεθνής Ολυμπιακή επιτροπή) θέλοντας να δώσει έμφαση στις κατηγορίες νέων γυναικών και νέων ανδρών θα πραγματοποιήσει στο ‘’’’ «Buenos aires»  της Αργεντινής την Ολυμπιάδα νέων για όλα τα  Ολυμπιακά αθλήματα συμπεριλαμβανομένου πλέον και του καράτε. Έτσι κάθε χώρα και κάθε και αθλητής ξεχωριστά θα επιδιώξει μέχρι τότε να συγκεντρώσει την απαραίτητη διεθνή βαθμολογία ώστε να του επιτραπεί η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα νέων του 2020.

Για το λόγο αυτό και η Ελληνική ομοσπονδία καράτε θέλοντας να βρει και να αξιολογήσει τους αθλητές που θα μπορούσαν να μας αντιπροσωπεύσουν στην Ολυμπιάδα την χώρα μας πραγματοποίησε ένα πρωτάθλημα μέσω του οποίου στους νικητές από κάθε κατηγορία θα δώσει την ευκαιρία μέσα από διεθνής αγώνες να συγκεντρώσουν την απαραίτητη βαθμολογία και ταυτόχρονα την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα νέων

Στον παραπάνω θεσμό συμμετείχε και ο αθλητικός σύλλογος καράτε ‘’Φαιστός’’ με την αθλήτρια Κυδωνάκη Κέλλυ Όπου μετά από επτά (7)νικηφόρους αγώνες αντιμετωπίζοντας τις καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδος και μέχρι πρότινος  πανελλήνιες πρωταθλήτριες με εμπειρίες και επιτυχίες στο εξωτερικό κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του 2020.

Η Κέλλυ θα ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς  αρχής γενομένης από την άλλη εβδομάδα όπου θα αγωνιστεί στην Τουρκία σε  διεθνή αγώνες καράτε θα ακολουθήσουν άλλα δύο διεθνή πρωταθλήματα  και θα κορυφωθεί με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε τον Φεβρουάριο στην Ρωσία

Η προσπάθεια για την καλύτερη προετοιμασία της Μεσαρίτισσας αθλήτριας δεν έχει σταματήσει στιγμή από τον δάσκαλο και προπονητή της  Σταυρουλάντωνάκη Χαράλαμπο και όλα δείχνουν ότι και οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να ανεβάσουν την περιοχή μας την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.