Νότια Κρήτη

Εγκάρδια υποδοχή από το Διοικητή του αεροδρομίου στο Τυμπάκι στην Γερμανική αντιπροσωπεία

Εγκάρδια υποδοχή από το Διοικητή του αεροδρομίου στο Τυμπάκι στην Γερμανική αντιπροσωπεία

Η αντιπρόεδρος της Γερμανικής Βουλής συνοδευόμενη από τον κ. Αρμουτάκη ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις

A-
A+
11/02/2018 | 13:29

Μια στάση στο αεροδρόμιο Τυμπακίου έκαναν χθες τα μέλη της Γερμανικής Αντιπροσωπείας που συμμετέχουν στις επετειακές εκδηλώσεις που για πρώτη χρονιά καθιερώθηκαν φέτος στο Δήμο Φαιστού και συγκεκριμένα στην ενότητα του Τυμπακίου και αφορούν τα γεγονότα της Γερμανικής Κατοχής.

Σε μια συμβολική χειρονομία προέβη χθες το απόγευμα η Γερμανική αντιπροσωπεία και συγκεκριμένα η κα. Claudia  Roth,   Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιακής  Βουλής της Γερμανίας, η οποία πριν κατευθυνθεί στο χώρο της εκδήλωσης ζήτησε να κάνει μια στάση στο χώρο του αεροδρομίου. Στην επίσκεψη δεν ήταν μόνη της, καθώς συνοδευόταν από τον Δήμαρχο Φαιστού, κ. Γιώργο Αρμουτάκη.

Στο αεροδρόμιο του υποδέχτηκαν ο Διοικητής, της Μονάδας  Σμήναρχος (Ι) κ. Κωνσταντίνος Καραπουλάκης και ο κ. Εμμανουήλ Καμπουράκης, όπου και τους ξενάγησαν στους χώρους της μονάδας προσφέροντας μάλιστα στην Γερμανίδα εκπρόσωπο της Βουλής σε ένδειξη φιλοξενίας και τα απαραίτητα αναμνηστικά δώρα.

Ακολούθησε μια σύντομη ενημέρωση και στη συνέχεια η αντιπροσωπεία αναχώρησε για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Τυμπάκι, όπου και παρέστησαν στην εκδήλωση!

 

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.