Νότια Κρήτη

Εκκενώθηκε το Γυμνάσιο Μοιρών μετά από τηλεφώνημα για… βόμβα!

Εκκενώθηκε το Γυμνάσιο Μοιρών μετά από τηλεφώνημα για… βόμβα!

Τι αναφέρει ο ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γιώργος Επταμηνιτάκης στο apopsilive.gr.

A-
A+
22/11/2017 | 12:47

Ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχτηκε σήμερα το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, με τη φωνή στην άλλη άκρη του ακουστικού να προειδοποιεί για την τοποθέτηση… βόμβας (!) στο Γυμνάσιο Μοιρών, προκάλεσε αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που ειδοποιήθηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς και εκκένωσαν το κτίριο, χωρίς τελικά να βρεθεί κάτι το ύποπτο.

Όπως ανέφερε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γιώργος Επταμηνιτάκης στο apopsilive.gr «Ήρθαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Μοιρών και μας ανέφεραν ότι  δέχτηκαν ανώνυμο τηλεφώνημα ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Γυμνάσιο. Μας ειδοποίησαν άμεσα, κάναμε εκκένωση του κτιρίου και των γραφείων, βγήκαν οι μαθητές  έξω, ψάχτηκαν οι χώροι χωρίς να εντοπιστεί κάτι. Για λόγους ασφαλείας όλοι θα παραμείνουν εκτός κτιρίων για τρεις ώρες. Δεν θα αφήσουμε τους μαθητές να φύγουν καθώς είναι πολλά παιδιά που μεταφέρονται και δεν γίνεται να σχολάσουν  νωρίτερα».  Στο ερώτημα  ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό το τηλεφώνημα ο Διευθυντής του Γυμνασίου μας είπε: «Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, είμαι 6 χρόνια εδώ πέρα- δεν έχει ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός, δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί…».

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.