Νότια Κρήτη

Έκοψαν τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές στο Σύλλογο «Το Μέλλον»

Έκοψαν τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές στο Σύλλογο «Το Μέλλον»

Δήμαρχος και Στεφανουδάκης αντάλλαξαν ευχές για ακόμα υψηλότερους στόχους για το 2018.

A-
A+
21/01/2018 | 12:37

Στα γραφεία του Συλλόγου στη Φανερωμένη γίνεται αυτή την ώρα η κοπή της Βασιλόπιτας για τη διοίκηση και τους φίλους του Συλλόγου ΑΜΕΑ » Το Μέλλον».

Στην τελετή που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και παρά το κρύο και τον αέρα έχουν συγκεντρωθεί αρκετά μέλη και υποστηρικτές του Συλλόγου, ενώ παρόντες είναι ο Δήμαρχος Φαιστού, Γιώργος Αρμουτάκης και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Μαυράκης και Γιάννης Ξηρουδάκης.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Φαιστού απηύθυνε ευχές προς τη διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου για μια νέα πορεία με πολλές επιτυχίες και δράσεις για το νέο χρόνο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Στεφανουδάκης ανταπέδωσε τις ευχές και σημείωσε ότι η προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση δεν σταματά εδώ αλλά θα έχει και συνέχεια με ακόμα υψηλότερους στόχους.

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.