Νότια Κρήτη

Ένα ιδιαίτερο δώρο σε συντεκνιά στη Μεσαρά!

Ένα ιδιαίτερο δώρο σε συντεκνιά στη Μεσαρά!

A-
A+
11/02/2018 | 21:08
Ένα από τα βασικά έθιμα στις βαφτίσεις είναι και η ανταλλαγή δώρων, μεταξύ γονέων και νονών του παιδιού και μάλιστα τις περισσότερες φορές τα δώρα είναι αναμενόμενα (εικόνες, ρολόγια χειρός, τηλεοράσεις ή κάποιο κόσμημα τέλοσπάντων)!

Το μεσημέρι όμως τη Κυριακής (11-02), σε γνωστό κέντρο διασκεδάσεως της Μεσαράς οι  Πανωριζίτες γονείς του μικρού νεοφώτιστου, επέλεξαν ένα εντελώς διαφορετικό δώρο για τους πέντε νονούς του παιδιού τους!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το δώρο για καθε νονό ήταν… μια καραμπίνα!!! Καλά διαβάσατε! Μια καραμπίνα για τον καθένα νονό, συνοδευόμενη με τον στολισμό της πάνω σε ειδική βάση, ώστε να στηθούν στη συνέχεια στο τραπέζι των συντέκνων!

Κατα την είσοδο των δώρων!

Φυσικά τα όπλα έχουν αγοραστεί νόμιμα και συνοδεύονται με τα απαραίτητα σχετικά έγγραφα!

Η εμφάνιση πάντων των δώρων μέσα στην αίθουσα του κέντρου, προκάλεσε πολλά σχόλια και φυσικά τα κινητά τηλέφωνα «πήραν φωτιά», για να απαθανατίσουν τη στιγμή!

Όπως σχολίασαν πάντως αρκετοί καλεσμένοι, οι γονείς του παιδιού έκαναν το ίδιο δώρο και στον γάμο τους, στους τότε κουμπάρους τους!

Πηγή: Τα Νέα Της Πάνω Ρίζας

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.