Νότια Κρήτη

Ενημερωτικές συναντήσεις για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας

Ενημερωτικές συναντήσεις για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας

Συνάντηση με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου.

A-
A+
18/10/2018 | 14:11

Στο πλαίσιο της “δικτύωσης” το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας πραγματοποιεί συνάντηση με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων της Δημοτικής ενότητας Γόρτυνας.

Επίσης, πραγματοποιεί συνάντηση με την εκπρόσωπο του ΟΑΕΔ, τον Προϊστάμενο  της Κοινωνικής Υπηρεσίας και το προσωπικό του  Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαιστού.

Οι συναντήσεις αυτές,  καθώς και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν, έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την  μελλοντική συνεργασία.

Το Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας στην Κρήτη», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.