Νότια Κρήτη

Ενημερωτική εκδήλωση στο Πολύκεντρο Μοιρών για το μελάνωμα!

Ενημερωτική εκδήλωση στο Πολύκεντρο Μοιρών για το μελάνωμα!

Το  Σάββατο 5 Μαίου 2018 στις 11:00 - 11:30.

A-
A+
26/04/2018 | 14:24

ΦΡΟΝΤΙ-ΖΩ, ΠΕΡΙΟΡΙ-ΖΩ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ τον εαυτό μου .  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Προλαμβάνεται το ΜΕΛΑΝΩΜΑ; Τι πρέπει να γνωρίζω;

Ο Ομιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω διοργανώνει Ομιλία με εξέταση σπίλων (ελιών) από τον Δερματολόγο Ιατρό κ. Γεώργιο Επιτροπάκη με το κατωτέρω πρόγραμμα.

Το  Σάββατο 5 Μαίου 2018 στις 11:00 – 11:30 ομιλία και εν συνεχεία στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΑΙΣΤΟΥ  στις Μοίρες, στην αίθουσα του Δ.Συμβουλίου  εξέταση των δημοτών που θα προσέρχονται μέχρι τις  15:30 μμ.

Ποια είναι τα ύποπτα σημεία ενός σπίλου (ελιάς)-μελανώματος; Ποιοι διατρέχουν κίνδυνο; Που πρέπει να απευθυνθώ. Αυτά και άλλα πολλά ο Ιατρός Δερματολόγος κ. Γεώργιος Επιτροπάκης και η Ομάδα Εθελοντών κατά του Καρκίνου, Αγκαλιά-ζω με έντυπο υλικό σας περιμένουν πρόθυμοι να απαντήσουν και στις δικές σας ερωτήσεις.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.