Νότια Κρήτη

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι φορείς των Βώρρων για να μην ξηλωθεί η παιδική χαρά

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι φορείς των Βώρρων για να μην ξηλωθεί η παιδική χαρά

A-
A+
18/10/2018 | 14:53

Ανακοίνωση εξέδωσαν φορείς από τους Βώρρους του Δήμου Φαιστού με σκοπό την επιδιόρθωση της παιδικής χαράς του χωριού, για να αποφευχθεί η αποξήλωση της, βάση της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι φορείς των Βώρων, ζητούμε τη συνδρομή σας για την ενίσχυση του συλλογικού ταμείου που δημιουργήθηκε εκτάκτως για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Σκοπός μας είναι η επιδιόρθωση της παιδικής χαράς. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας για να αποφύγουμε την άμεση αποξήλωση της. (Βάση της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

Για το σκοπό αυτό θα κάνουμε: 

α) Λαχειοφόρο αγορά – 1 ευρώ ο λαχνός, κληρώνοντας ένα αρνί, και 

β) εκδήλωση με φαγητό, την Κυριακή 21/10/2018, μετά τις 12:30 στο χώρο της Παιδικής Χαράς για την οικονομική ενίσχυση της.»

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, οι φορείς:

 
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΩΡΩΝ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΩΡΩΝ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΑΙΣΤΟΥ
  • ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΩΡΩΝ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.