Νότια Κρήτη

Ένταξη των θερμοκηπίων της Κρήτης σε πρόγραμμα προστασίας από τον κίνδυνο της Tuta

Ένταξη των θερμοκηπίων της Κρήτης σε πρόγραμμα προστασίας από τον κίνδυνο της Tuta

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Τσιμπραγάκης και ο κ. Ορφανουδάκης.

A-
A+
11/07/2018 | 13:30

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, παραβρέθηκε σε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με εκπροσώπους του αγροτικού κλάδου της Κρήτης, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα και φλέγοντα ζητήματα, με έμφαση στο πρόβλημα των καταστροφών των καλλιεργειών τομάτας από το έντομο Tuta Absoluta.

Συγκεκριμένα, μαζί με τον βουλευτή συμμετείχε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου κ. Τσιμπραγάκης Ευάγγελος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Δήμου Φαιστού κ. Ορφανουδάκης Εμμανουήλ, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σητείας κ. Τσιφετάκης Γεώργιος (ο οποίος εκπροσωπούσε και τον πρόεδρο του Α.Σ. Ιεράπετρας κ. Μιχαλάκη), ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κουντούρας Χανιών κ. Χαλκίας.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η ένταξη των θερμοκηπίων της Κρήτης σε φιλοπεριβαλλοντικό πρόγραμμα προστασίας από τον κίνδυνο της Tuta, με μελέτη σκοπιμότητας και κόστους, σε συνεργασία με το ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.