Νότια Κρήτη

Με εντολή του νέου αντιδημάρχου …έργα στο χωριό του!

Με εντολή του νέου αντιδημάρχου …έργα στο χωριό του!

Μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου εκτελούν πυρετωδώς εργασίες καθαριότητας.

A-
A+
10/10/2017 | 13:08

Δεν χρειάζεται κανένας ιδιαίτερος προγραμματισμός και καμιά ιεράρχηση προτεραιοτήτων για να ληφθεί απόφαση για το που θα πάνε τα μηχανήματα του Δήμου Γόρτυνας να εργαστούν!

Αρκεί να δοθεί απλά και μόνο η εντολή, πόσο μάλλον όταν αυτή προέρχεται από τον καινούργιο αντιδήμαρχο της ενότητας και «δεξί» χέρι του Δημάρχου Γόρτυνας, Στέλιο Μπομποδάκη, πόσο μάλλον όταν η εντολή αφορά το χωριό του!

Μετά και την ανάληψη των καθηκόντων του- αφού αποχώρησε και ανεξαρτητοποιήθηκε ο προκάτοχος Μιχάλης Τσικνάκης- τα ηνία της ενότητας ανέλαβε ο εντεταλμένος σύμβουλος επί των οικονομικών του Δήμου, αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Εταιρείας και το αποτέλεσμα φάνηκε!

Ακόμα και αυτοί που δεν γνώριζαν ότι στο εξής έχει επιφορτιστεί με τα καθήκοντα και τις ευθύνες της αντιδημαρχίας, το αντιλήφθηκαν, καθώς το χωριό του, οι Γκαγκάλες, εδώ και μερικές μέρες  θυμίζει «εργοτάξιο» με τα μηχανήματα και τους υπαλλήλους του Δήμου να δουλεύουν πυρετωδώς.

Ο κεντρικός δρόμος καθαρίζεται, σκουπίδια και ξερά χόρτα μαζεύονται, βάγκες, ρέματα και γενικά χώροι, όπου υπήρχαν ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια επικίνδυνα για πυρκαγιά, εκχερσώνονται και εκτελούνται εργασίες αποψίλωσης, δέντρα που τα κλαδιά τους έμπαιναν στον δρόμο και ήταν επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς και για το απορριμματοφόρο κλαδεύονται και η γενικότερη εντύπωση που δίνεται είναι ότι έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία τάξης και καθαριότητας.

Η αλλαγή γίνεται ορατή στους περαστικούς ακόμα και στους πιο ανυποψίαστους που κινούνται στο Νότο και διέρχονται από τις Γκαγκάλες, από τη «μεταμόρφωση» του χωριού!

Εμείς απλά να ευχηθούμε με τον ίδιο ζήλο να προχωρήσουν οι εργασίες και στα υπόλοιπα διαμερίσματα της ενότητας και σε όλο το Δήμο Γόρτυνας, καθώς κατά καιρούς έρχονται και στα γραφεία μας, φωνές διαμαρτυρίας και παράπονα για εγκατάλειψη και αδιαφορία, ειδικά σε πιο απομακρυσμένα και λιγότερο «κεντρικά» δημοτικά διαμερίσματα.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.