Νότια Κρήτη

Επαναλειτουργούν από αύριο όλα τα σχολεία στη ΔΕ Αγίας Βαρβάρας

Επαναλειτουργούν από αύριο όλα τα σχολεία στη ΔΕ Αγίας Βαρβάρας

Τα συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι και με την υδροφόρα απομάκρυναν το χιόνι από τις αυλές.

A-
A+
11/01/2017 | 16:01

Συντονισμένη προσπάθεια για τον καθαρισμό όλων των σχολείων της ΔΕ Αγίας Βαρβάρας από το χιόνι που σκέπαζε τις αυλές και που κρατούσε τους μαθητές στα σπίτια τους μακριά από τις σχολικές αίθουσες έγινε σήμερα στην Αγία Βαρβάρα.

Με εντολή του Δημάρχου  Γόρτυνας κ. Νίκου Σχοιναράκη, συνεργείο του Δήμου με την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Σπαντιδάκη, έριξε αρχικά αλάτι στις αυλές των σχολείων και στη συνέχεια με την υδροφόρα του Δήμου καθαρίστηκαν από τα χιόνια που είχαν κρυσταλλώσει.

Έτσι αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και μετά από τρεις μέρες που παρέμειναν κλειστά, θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.