Νότια Κρήτη

Επιστολή – Απάντηση του Αντώνη Φασουλάκη για την Μονομετοχική Ματάλων

Επιστολή – Απάντηση του Αντώνη Φασουλάκη για την Μονομετοχική Ματάλων

A-
A+
06/12/2017 | 13:31

Απαντώντας στην επιστολή του κ. Μιχαήλ Σπινθάκη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας ( Άποψη του Νότου) στο Φύλλο 902 της 7/11/2017 και επειδή εγώ είμαι ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ αντικαταστάτης τον καλώ να θυμηθεί και να απαντήσει στα εξής:

Πολύ καλά γνωρίζει ότι σε μη πολυσύχναστες παραλίες δεν υπάρχει υποχρέωση για πρόσληψη ναυαγοσώστη. Πέραν αυτού και όταν υπάρχει, υπάρχει μέχρι την 31η Αυγούστου. Και όταν αυτός ήταν υπεύθυνος της εταιρείας δεν υπήρχε ναυαγοσώστης στην εν λόγω παραλία.

Με τι ρυθμισμένα χρέη παρέλαβε την Εταιρεία και με τι χρέη παρέδωσε στον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, έχοντας αφήσει απλήρωτους προμηθευτές και προσωπικό; Αποτέλεσμα αυτού για πρώτη φορά η Εταιρεία κλήθηκε από την Επιθεώρηση Εργασίας να πληρώσει εργαζόμενο.

Γιατί όταν ήλθε η νταλίκα στα γραφεία της εταιρείας φορτωμένη ομπρέλες, που είχαν παραγγελθεί στο Ρέθυμνο και ενώ είχα κατεβάσει τις μισές, τις ξαναφόρτωσαν και έφυγαν; Μήπως επειδή άλλα είχε συμφωνήσει και άλλα έκανε για την πληρωμή τους.

Όλα τα χρέη που δημιούργησε, ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ σε ένα χρόνο τα ξεπλήρωσε και η εταιρεία κλείνει την σαιζόν χωρίς να χρωστάει ούτε σε προμηθευτές, ούτε και στο προσωπικό.

Επί θητείας του κ. Σπινθάκη, στο τέλος της περιόδου ξεχάστηκαν οι διάδρομοι, ο πύργος και οι ξαπλώστρες του ΚΟΜΜΟΥ – Κ. ΑΜΜΟ στο έλεος του καιρού και άλλα πήρε η θάλασσα άλλα πήραν οι κάτοικοι της περιοχής. (φωτογραφικό υλικό υπάρχει).

Τίνος η συμπεριφορά είχε σαν αποτέλεσμα την περίοδο του 2016 να υπάρχει δυσχέρεια στην εξεύρεση προσωπικού (καθαριστριών κ.λ.π);

Ενώ ισχυρίζεται ότι νοιάζεται για τον τόπο του, όταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος άρχισε να φτιάχνει την εγκαταλελειμμένη πέτρινη βρύση που είναι έξω από τα γραφεία της Εταιρείας, από την οποία οι πρόγονοι μας έπιναν νερό, ανακάτεψε αρχαιολογία και πολεοδομία για να σταματήσει το έργο.

Στο χωριό γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αλήθεια πήγε σε καμία από αυτές ;

Αναφέρει ότι είναι η αρχή του χωριού. Αρχή του χωριού είναι πρώτα ο Δήμαρχος και μετά ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου. Αυτός είναι ένας απλός ανεξάρτητος σύμβουλος, εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Αρμουτάκη, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικία του, όπως έλεγε ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος.

Μας καλεί να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να λύσουμε χωρίς προσωπικά τα προβλήματα του τόπου μας. Αυτό το κάναμε όταν ήταν Αντιπρόεδρος και η μόνη του ασχολία στα Συμβούλια ήταν να διατάζει ως ΚΑΙΣΑΡΑΣ και να βρίζει γυναίκα του Δ.Σ. χωρίς ποτέ να συζητάει.

Και τέλος όσο για το ήθος που λέει, επειδή αυτό κατακτάται και δεν κληρονομείται, τον καλώ στις επόμενες εκλογές να κατέβει επικεφαλής Συνδυασμού στο χωριό μας για να δούμε το ήθος του.

Με τιμή

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.