Νότια Κρήτη

Με επιτυχία η 15 Λαμπαδοδρομία εθελοντών αιμοδοτών στο Σπήλι (φώτο)

Με επιτυχία η 15 Λαμπαδοδρομία εθελοντών αιμοδοτών στο Σπήλι (φώτο)

Η «φλόγα της αγάπης» ζέστανε το Σπήλι!

A-
A+
12/09/2017 | 10:01

Τα Μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», πραγματοποίησαν  την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου την 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Επίσης τιμήθηκε από το «σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σπηλίου»ο απερχόμενος διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Σπηλίου κ.Μπενάκης Ανδρέας για την προσφορά του στο σχολείο και στον τόπο!

Ο θεσμός της  Λαμπαδηδρομίας αποτελεί μια γιορτή που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), τα τελευταία χρόνια, μέλος της οποία είναι και οι «Δότες Ζωής», και φέτος συνδιοργανωτής ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Σπηλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Στόχος της γενικότερης δράσης του Συλλόγου είναι η καλλιέργεια του εθελοντισμού, εν γένει, αλλά κι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας πάνω στα θέματα της αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών. Η διοργάνωση της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο Νομό Ρεθύμνου αποδεικνύει τόσο τη δέσμευση των μελών του Συλλόγου μας στην ενημέρωση και αισθητοποίηση των συμπολιτών μας όσο και την συμμετοχή των Ρεθεμνιωτών στην προσπάθειά μας και την ανιδιοτελή προσφορά τους σε όσους χρειάζονται αίμα για να κρατηθούν στη ζωή.

Μετά το πέρας των ομιλιών η γιορτή συνεχίστηκε με τον Γιάννη Φραγκιαδάκη και τη λύρα του κι το Στρατή Μαμαλάκη στο λαούτο, ενώ συμμετείχαν φιλικά επίσης, η Σχολή Χορού Σπηλίου του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης και ο Αθλητικός Όμιλος Σπηλίου.

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.