Νότια Κρήτη

«Έρχεται» τον Ιούλιο η 16η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς στους Βώρρους

«Έρχεται» τον Ιούλιο η 16η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς στους Βώρρους

19, 20, 21 &  22 Ιουλίου στους Βώρους Δήμου Φαιστού

A-
A+
17/04/2018 | 13:04

Από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως και την Κυριακή 22 του μήνα αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι η 16η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς στους Βώρους του Δήμου Φαιστού.

Η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς, που γίνεται κάθε 2 χρόνια στους Βώρους από το 1988, αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή καθώς -με την επιτυχή διεξαγωγή της- έχει συνεισφέρει αποτελεσματικά στη γεωργική ανάπτυξη του τόπου μας. Έχει δε χαρακτηριστεί, όχι τυχαία, ως «έκθεση πρότυπο που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες αγροτών & επιχειρηματιών».

Με σημαντικό αριθμό εκθετών και μεγάλη προσέλευση κόσμου η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς, δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και φορείς να επικοινωνήσουν με τον κόσμο αλλά και σε όσους στους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τοπικά προϊόντα, μηχανήματα, εφόδια, βιολογικά προϊόντα, κ.α., και βεβαίως να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και δυνατότητες που αφορούν το γεωργικό κλάδο και ενδιαφέρουν το σύγχρονο αγρότη.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι την Κυριακή το βράδυ της 22ας Ιουλίου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να περνούν από τα περίπτερα προβολής αλλά και να ακούσουν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο πλαίσιο της έκθεσης.

Apopsilive.gr

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.