Νότια Κρήτη

Εστία μόλυνσης η μίνι χωματερή στο Τυμπάκι (φώτο)

Εστία μόλυνσης η μίνι χωματερή στο Τυμπάκι (φώτο)

Ελπίζουμε άμεσα να καθαριστεί ο χώρος και να αλλάξει άρδην η εικόνα του κτίσματος!

A-
A+
24/11/2017 | 11:59

Μια μίνι χωματερή έχει δημιουργηθεί σε κεντρικό σημείο του Τυμπακίου, σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο κτίσμα το οποίο πλέον θυμίζει υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί!

Η αγανάκτηση των κατοίκων είναι έντονη προς τις αρμόδιες αρχές, καθώς ο αυτοσχέδιος σκουπιδότοπος, αποτελεί εστία μόλυνσης για εκατοντάδες πολίτες, αφού ο δρόμος είναι πολυσύχναστος και βρίσκεται μόνο λίγα μέτρα μακριά από  Δημοτικό Σχολείο και χώρο άθλησης, ενώ σε κοντινή απόσταση στεγάζονται και τα γραφεία της δημοτικής κοινότητας Τυμπακίου.

Παρά τις επανειλημμένες αναφορές των πολιτών, για την απαράδεκτη εικόνα της χωματερής με τον τεράστιο όγκο σκουπιδιών και νεκρών ζώων, στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Φαιστού, οι αρμόδιοι δεν έχουν κινήσει ακόμα τις απαραίτητες διαδικασίες για να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του κτίσματος, καθώς ανήκει σε ιδιώτη, να  καθαριστεί ο χώρος και να περιφραχτεί ώστε να μην ξανά συμβεί κάτι ανάλογο.

Ελπίζουμε άμεσα να καθαριστεί ο χώρος και να αλλάξει άρδην η εικόνα του κτίσματος!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.