Νότια Κρήτη

Γέμισαν λακούβες – «παγίδες» οι δρόμοι των Μοιρών

Γέμισαν λακούβες – «παγίδες» οι δρόμοι των Μοιρών

Μικρός "κρατήρας" στα Καπαριανά...

A-
A+
13/01/2018 | 12:58

Σε «παγίδες» έχουν μετατραπεί οι περισσότεροι δρόμοι των Μοιρών ενώ πολλά προβλήματα παρουσιάζονται και σε  άλλες κωμοπόλεις και χωριά του Νότου. Ακόμα και η εθνική οδός που διασχίζει τα Καπαριανά – Μοίρες έχει υποστεί σοβαρές ζημιές  με αποτέλεσμα σε διάφορα σημεία να είναι πολύ επικίνδυνη .

Μάλιστα τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα Σάββατο 13/1  δημιουργήθηκε ένας μικρός κρατήρας  όταν υποχώρησε ο δρόμος σε σημείο όπου πρόσφατα είχαν γίνει εργασίες αποχέτευσης. Ευτυχώς που έστω και στα γρήγορα έγινε κάποια αποκατάσταση …

Επίσης σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται και στον παράδρομο που περνάει έξω από το κοιμητήριο καθώς υπάρχουν αμέτρητες λακούβες  θυμίζοντας γειτονιές Μπαγκλαντές ή άλλης  τριτοκοσμικής χώρας.

Απορώ τι θα γινόταν άν έκανε και πολλές βροχές!!!

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.