Νότια Κρήτη

Η Ελπινίκη έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανη την περιοχή μας (βίντεο)

Η Ελπινίκη έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανη την περιοχή μας (βίντεο)

Μίλησε για την ζωή της στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα"

A-
A+
15/10/2018 | 20:00

Η Ελπινίκη Αργυράκη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, δείχνοντας «τον δρόμο» στις γυναίκες οι οποίες ενδεχομένως να νιώθουν άσχημα για το σώμα τους, είτε για οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό τους.

Μίλησε και απέδειξε με την εμφάνιση της την αξία της διαφορετικότητας, την αξία της ομορφιάς που πηγάζει από μέσα μας και γίνεται εμφανής και στην εμφάνιση μας.

Θέλησε να βάλει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να εξαλειφθεί το πρότυπο της γυναίκας που προβάλλεται σήμερα στα μέσα και έχουν υιοθετήσει οι περισσότερες γυναίκες παγκοσμίως.

Αν και δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Next Τop Μodel (κάτι που δεν αποτελούσε αυτοσκοπό) , κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και πάνω από όλα ένα στοίχημα με τον εαυτό της τον οποίο αγαπάει λόγω της διαφορετικότητας του!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.