Νότια Κρήτη

Η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης – Εσπερίδα από το Δήμο Φαιστού

Η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης – Εσπερίδα από το Δήμο Φαιστού

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας, απόψε Πέμπτη στις 6 μ.μ.

A-
A+
17/05/2018 | 11:12

Σημαντική ημέρα η σημερινή γιατί ο Δήμος Φαιστού διοργανώνει όπως αρμόζει, εσπερίδα μνήμης για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας, απόψε Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 6.00 το απόγευμα.

Ο πόλεμος δεν είναι η λύση στα προβλήματα των λαών. Είναι η αρμονική συμβίωσή τους σε τούτο το μικρό αλωνάκι που λέγεται ΓΗΣ. Για να συνεχίσει  όμως αυτή η αρμονική συνύπαρξη των λαών πρέπει όλοι μας να γνωρίζουμε την ιστορία του Έθνους μας, να μην έχουμε κοντή μνήμη και τώρα περισσότερο από ποτέ να σκύψουμε ευλαβικά στα προβλήματα του λαού μας καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί για καινούργιες μέρες, γεμάτες φως με ΕΙΡΗΝΗ.

Ελάτε όλοι μαζί να συμμετάσχουμε σ’ αυτό το ιστορικό οδοιπορικό να μάθουμε ή να θυμηθούμε τι είχαμε, τι έχουμε και τι διεκδικούμε.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.