Νότια Κρήτη

Καλή χρονιά από την Α.Ε Φαιστού

Καλή χρονιά από την Α.Ε Φαιστού

Ευχές από το Δ.Σ του συλλόγου

A-
A+
07/01/2019 | 20:45

Το Δ.Σ. Της Α.Ε.Φαιστός 1990 με την έναρξη την νέας χρονιάς εύχεται στους παίκτες και τους συνεργάτες της μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία πάνω από όλα!

Οι άνθρωποι του Δ.Σ. Είναι δίπλα, και θα είναι πάντα διπλα, στους παίκτες και τους επαγγελματίες συνεργάτες της και είναι έμπρακτα διαθέσιμοι κάθε στιγμή για οτιδήποτε τους απασχολεί.

Το Δ.Σ. Της Α.Ε.Φαιστου 1990 αποτελείται από ανθρωπους που αγαπούν τον αθλητισμό και τον τόπο τους και προσπαθούν εθελοντικά και ανιδιοτελώς.

Καλή χρονιά, καλή δύναμη σε όλους με ομόνοια και ας προσπαθήσουμε ο καθένας από τη θέση του να υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ μας.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.