Νότια Κρήτη

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στις Μοίρες!

Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στις Μοίρες!

A-
A+
19/06/2017 | 11:00

Καραμπόλα ανάμεσα σε τρία αυτοκίνητα σημειώθηκε πριν από λίγο στις Μοίρες χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβαίνοντες σοβαρά .

Το τροχαίο συνέβη στην είσοδο των Μοιρών από τα Καπαριανά στο ύψος του φυτωρίου Αλεβυζάκη  και είχε σαν επακόλουθο μόνο  υλικές μόνο ζημιές .

Αγροτικό αυτοκίνητο που κινούταν  από τις Μοίρες  στα Καπαριανά, σταμάτησε να ελέγξει την διασταύρωση με αποτέλεσμα ενοικιαζόμενο όχημα που ακολουθούσε να πέσει πίσω του (έχει και τις περισσότερες ζημιές) και ταυτόχρονα πίσω από αυτό άλλο Ι.Χ αυτοκίνητο. Επί τόπου κατέφθασε η Αστυνομία για τα περαιτέρω , ενώ ασθενοφόρο δεν χρειάστηκε να κληθεί.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.