Νότια Κρήτη

Κατασκευάστηκε πεζογέφυρα στο ποτάμι που βρίσκεται στον Πλακιά

Κατασκευάστηκε πεζογέφυρα στο ποτάμι που βρίσκεται στον Πλακιά

Επίσης ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση φωτιστικών συνολικού μήκους 1100μ στην είσοδο του οικισμού.

A-
A+
10/03/2018 | 10:57

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Αγίου Βασιλείου, Γιάννη Ταταράκη είναι η συνεχής απορρόφηση πόρων (ΕΣΠΑ, Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων κά) προκειμένου να υλοποιούνται μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Παράλληλα όμως υλοποιούνται μικρότερης κλίμακας επεμβάσεις από πόρους του Δήμου οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και αναβαθμίζουν την αισθητική των οικισμών. Σε αυτό το πλαίσιο κατασκευάστηκε πεζογέφυρα στο ποτάμι που βρίσκεται εντός του Πλακιά η οποία εκτός από εντυπωσιακή και καλαίσθητη κατασκευή, διαχωρίζει την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων προκειμένου να μην συνωστίζονται στην παλιά γέφυρα . Ένα έργο απαραίτητο αφού έλυσε ένα χρόνιο πρόβλημα για τους πεζούς. Επίσης ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση φωτιστικών συνολικού μήκους 1100μ στην είσοδο του οικισμού από την πλευρά του Alianthou τα οποία όχι μόνο αναβαθμίζουν την εικόνα του τουριστικού προορισμού αλλά προφυλάσσουν του πεζούς από τα διερχόμενα οχήματα αφού πριν δεν υπήρχε ο απαραίτητος φωτισμός του δρόμου.

Ο Δήμαρχος ήταν παρών σε όλα τα στάδια των δύο έργων και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα.

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.