Νότια Κρήτη

Κατέθεσε τα τιμολόγια και …αποχώρησε από τη ΔΕΑΤΕΚ Γόρτυνας

Κατέθεσε τα τιμολόγια και …αποχώρησε από τη ΔΕΑΤΕΚ Γόρτυνας

Την παραίτησή του υπέβαλε τελικά και από μέλος της διοίκησης των σφαγείων ο Γιάννης Κρητικόπουλος.

A-
A+
20/10/2017 | 14:14

Αν και δεν είχε αρχικά τουλάχιστον την επιθυμία και την πρόθεση να το κάνει, τελικά ανακοίνωσε μόνος του ότι αποχωρεί από τη διοίκηση της ΔΕΑΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ της εταιρείας που διαχειρίζεται τα σφαγεία Ασημίου στο Δήμο Γόρτυνας.

Ο λόγος για τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, Γιάννη Κρητικόπουλο, ο οποίος  ανακοίνωσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας που έγινε την Τρίτη 17  Οκτωβρίου ότι παραιτείται και αποχωρεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΑΤΕΚ ΑΕ, αφού πρώτα παρουσίασε τα αποδεικτικά τιμολόγια σφαγής κάποιων ζώων για τα οποία υπήρξε σχετικός υπαινιγμός από τον Δήμαρχο σε προγενέστερη συνεδρίαση.

Θιγόμενος από το γεγονός αυτό ο κ. Κρητικόπουλος είχε υποστηρίξει και τότε πως αν και μέλος της διοίκησης είχε πληρώσει κανονικά το αντίτιμο σφαγής, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα προσκομίσει και τα σχετικά παραστατικά, πράγμα που έκανε.

Τα τιμολόγια αφορούν τους μήνες Φεβρουάριο, Μάιο και Ιούλιο του 2016, οπότε και υπήρξαν αντίστοιχα οικογενειακές υποχρεώσεις των παιδιών του (αρραβώνες, γάμος κλπ) στις οποίες και διατέθηκε το κρέας για κατανάλωση.

Ο κ. Κρητικόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα τα σχετικά παραστατικά, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι εξαιρέθηκε λόγω της συμμετοχής του στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και δεν πλήρωσε.

Μετά και από αυτή την ενέργεια ανακοίνωσε ότι «εξαιτίας όλων όσων έχουν συμβεί» δεν επιθυμεί πλέον την παραμονή του στο διοικητικό συμβούλιο και αποχωρεί.

Μετά από απαίτηση του κ. Κρητικόπουλου δημοσιεύουμε τα τιμολόγια που ο ίδιος προσκόμισε στο Συμβούλιο

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.