Νότια Κρήτη

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας: Τι υπηρεσίες παρέχει και σε ποιους;

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γόρτυνας: Τι υπηρεσίες παρέχει και σε ποιους;

Το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

A-
A+
12/10/2018 | 11:18

Η λειτουργία του Κέντρου εστιάζει αφενός στην υποδοχή και στην ενημέρωση των πολιτών, ειδικότερα όσων ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και αφετέρου στην υποστήριξη τους με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου παράλληλα με την συνεργασία που αναπτύσσει με τις λοιπές κοινωνικές δομές και υπηρεσίες του δήμου.

Το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή, επί οκταώρου βάσεως και συγκεκριμένα από τις 07:30 πμ – 15:30 μμ.

Οι Υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Κοινότητας κινούνται σε 3 βασικούς άξονες: -Υποδοχή –Ενημέρωση – Υποστήριξη των πολιτών – Συνεργασία με Υπηρεσίες, Φορείς και Δομές παροχής υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας – Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν.

Η δομή στεγάζεται στο ισόγειο του Δημαρχείου στους Αγίους Δέκα και στελεχώνεται από Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2892 340 312 και 2892 340 306.

Email: kkgortynas@gmail.com

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.