Νότια Κρήτη

   «Let’s do it» στο Πετροκεφάλι (φώτο)

   «Let’s do it» στο Πετροκεφάλι (φώτο)

A-
A+
26/04/2018 | 12:33

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στο Πετροκεφάλι συμμετείχαν μαζί με άλλα σχολεία του Δήμου Φαιστού, στη Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού «Let’s do it Greece 2018», στην οποία για μία ακόμα χρονιά, από τη Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Απριλίου, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και εθελοντές ενώνουν  τις δυνάμεις τους, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

Η «Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού» είναι μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με την συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας. Σημειώνεται ότι ο Δήμος Φαιστού εφοδίασε τα σχολεία με σακούλες απορριμμάτων, σακούλες ανακυκλώσιμων, γάντια μιας χρήσης και εμφιαλωμένα νερά για τη δράση τους.

Οι μαθητές στο Πετροκεφάλι είχαν την πολύτιμη βοήθεια και του ιερέα Νικόλαου Τζαγκαράκη που συνέβαλε στο κόψιμο των χόρτων και φυσικά του πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Μανώλη Κανακαράκη που, όπως τονίζουν «είναι πάντα δίπλα μας».

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.