Νότια Κρήτη

Μέχρι 31 Μαΐου η συλλογή καπακιών για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» από τα σχολεία

Μέχρι 31 Μαΐου η συλλογή καπακιών για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» από τα σχολεία

Ο διαγωνισμός για τα σχολεία της Μεσαράς θα γίνει τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στη Φανερωμένη.

A-
A+
24/05/2018 | 12:21

Η συλλογή και η καταγραφή της ποσότητας που μάζεψε κάθε σχολείο που θέλησε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για τη φετινή σχολική χρονιά, θα γίνει για τα σχολεία της περιοχής της Μεσσαράς στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στη Φανερωμένη τη Παρασκευή  1/6 και ώρα 10:00 – 13:00.

Για τα σχολεία της περιοχής του Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις του νερό Ζαρός (11o χλμ. Ηρακλείου – Μοιρών) τη Δευτέρα 4/6 και ώρα 10:00 -13:00.

Τα καπάκια θα πρέπει να μεταφερθούν στην αντίστοιχη εγκατάσταση από κάποιων υπεύθυνο του σχολείου ή γονέα με δικό του μεταφορικό μέσον.

Με την καταγραφή της ποσότητας που συλλέχθηκε, ο υπεύθυνος που παρέδωσε τα καπάκια θα πρέπει να ενημερώσει τον υπεύθυνο της καταμέτρησης για τον συνολικό αριθμό παιδιών στο σχολείο του, ώστε να μπορεί να ανακοινωθεί ο νικητής του διαγωνισμού!

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη δράση, ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.