Νότια Κρήτη

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς το περασμα  από την Αγία Βαρβάρα

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς το περασμα από την Αγία Βαρβάρα

A-
A+
19/02/2018 | 18:26

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει  αυτή την ώρα τους οδηγούς που επιχειρούν να περάσουν με τα οχήματα τους μέσα από την Αγία Βαρβάρα.

Η ουρά πριν από λίγο ήταν μεγάλη λόγω της επιστροφής των εκδρομέων αλλά και της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί όταν  κάποιοι  αποφασίζουν να κλείσουν για λίγο ή περισσότερο τον  εθνικό δρόμο .

Αυτό βέβαια συμβαίνει αρκετά συχνά και καθώς δεν έχει προβλεφτεί κάποιος άλλος παράδρομος ή παράκαμψη , να χάνουν πολύτιμο πολλές φορές χρόνο αλλά  και να ταλαιπωρούνται ασκοπα και άδικα.

Για σκεφτείτε να θέλει να περάσει το ασθενοφόρο ή κάποιος άλλος ασθενής και να μην μπορεί η τέλος πάντων να αναγκαστεί να περιμένει ασκοπα…Ας υπήρχε τουλάχιστον κάποια προειδοποίηση ή έστω ένας τροχονόμος να ρυθμίζει την κίνηση μέχρις τέλους…

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.