Νότια Κρήτη

Mιά κολύμπα που … κάποτε ήταν Φράγμα

Mιά κολύμπα που … κάποτε ήταν Φράγμα

Ποτίζουν ακόμα αν και βρίσκεται κάτω από το όριο ασφαλείας

A-
A+
12/11/2017 | 22:15

Κάποτε ήταν Φράγμα και σήμερα μιά μεγάλη κολύμπα… Μιά κοινή διαπίστωση όσων αντικρίζουν από κοντά το Φράγμα της Φανερωμένης. Το δυσάρεστο βέβαια δεν είναι ότι άδειασε από νερό αλλά ότι το αρμόδιο ΤΟΕΒ συνεχίζει να παραχωρεί ακόμα νερό σε κάποιες περιοχές με αποτέλεσμα η στάθμη του νερού να πέσει  ακόμα και κάτω από το όριο ασφαλείας.

Ο πυλώνας που είχε φανεί από καιρό φαίνεται πλέον καθαρά ενώ αν η κατάσταση συνεχιστεί η περιβαλλοντική καταστροφή θα είναι αναπόφευκτη. Τα ψάρια , τα πουλιά και ότι ζωντανό βρίσκεται πλέον εντός αυτού κινδυνεύει …Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά , αλλά συνεχίζεται και η ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο εσωτερικό του λόγω της περίφραξης που έχει πλέον παραβιαστεί σε πάρα πολλά σημεία …

Τελικά υπάρχουν υπεύθυνοι και αρμόδιοι σ΄αυτή τη χώρα;

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.