Νότια Κρήτη

Μυστήριο η κλοπή του οχήματος από την Δ.Κ Ζαρού

Μυστήριο η κλοπή του οχήματος από την Δ.Κ Ζαρού

Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία

A-
A+
17/02/2017 | 19:17

Μπορεί το κλεμμένο αυτοκίνητο της Δημοτικής Κοινότητας Ζαρού να βρέθηκε, εξακολουθεί όμως να αποτελεί μυστήριο η κλοπή αλλά και ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκε το αυτοκίνητο, έξω από την Αγία Βαρβάρα.

Το αγροτικό όχημα που ανήκει στην Δημοτική Κοινότητα Ζαρού, του Δήμου Φαιστού, εκλάπη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και βρέθηκε παρατημένο λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στην είσοδο της Αγίας Βαρβάρας και μάλιστα σχεδόν στην μέση του δρόμου. Δεν είχε υποστεί καμία υλική ζημιά, ενώ και τα κλειδιά ήταν πάνω στον διακόπτη του αυτοκινήτου. Ποιος και γιατί παραβίασε τα γραφεία της Δ.Κ Ζαρού, πήρε τα κλειδιά χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση στο χώρο και έκλεψε το όχημα, το οποίο παράτησε μετά από 18 χιλιόμετρα;

Σύμφωνα με τον τοπικό αντιδήμαρχο κ. Χαλκιαδάκη, προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι σχετικό με την κλοπή του οχήματος , ενώ δεν μπορούν να σκεφτούν ποιος μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο. «Όταν κάποιος φτάνει σε αυτό το σημείο , τότε τι να σχολιάσω; Είναι ανεξήγητο το γιατί; Μακάρι η αστυνομία να δώσει φως στην υπόθεση», ανέφερε ο κ. Ζαχαρίας Χαλκιαδάκης.

Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση με κάθε στοιχείο το οποίο έχει συγκεντρώσει, για να μπορέσει να εξυγήσει την μυστήρια αυτή κλοπή.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.